fbpx

Hotel Avenue Buzău

Restaurant UVA Buzău

Cel mai convenabil hotel din categoria de 4 stele la raportul preț – calitate – servicii.

UVA View
Restaurant UVA Buzau
Vă așteptăm la Buzău!

Hotel Avenue se mândrește cu un restaurant tradițional cu o lungă istorie în organizarea de evenimente și petreceri private.

Restaurantul UVA este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Buzău, oferind servicii de livrare la domiciliu. De asemenea, locația dispune de un salon de evenimente, Lavo Ballroom, care poate găzdui până la 300 de persoane.

UVA este recunoscut ca unul dintre cele mai populare restaurante din județul Buzău, oferind mâncare de calitate, situat chiar la ieșirea orașului Buzău.

Restaurantul UVA din Buzău este locul ideal, mai ales în timpul verii, datorită terasei sale unice de tip rooftop, care oferă o priveliște panoramică asupra orașului. Crama UVA este un spațiu intim, rezervat exclusiv pentru evenimente premium de dimensiuni reduse.

Best Restaurants in Buzau

Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi, așa că vă încurajăm să ne comunicați problemele întâmpinate față în față, pentru a le remedia în cel mai scurt timp. Ne puteți lăsa feedback și pe platformele de profil.

Un cadru elegant, sala este ideală pentru organizarea de evenimente corporate și întâlniri.  Bucătăria UVA Restaurant Buzău a intrat în topul restaurantelor preferate din destinația turistică Buzău.

Galerie foto cu imagini meniu mai jos.

La cerere putem asigura variante de meniu: mix grill, vegetarian, fără gluten, de post, fără lactoză, raw vegan, diete speciale, meniu pentru copii, etc.

Restaurant Întorsura Buzăului

Aveți în plan un eveniment corporate? O întâlnire de negocieri? Un team-building? Doriți să sărbătoriți aniversările sau succesul firmei dumneavoastră cu întreaga echipă? O atmosferă bună, prietenoasă poate fi deosebit de motivantă. Vă rugăm să ne contactați folosind formularul.

Informații Utile

Cazare în Buzău, poziție centrală, de tip upscale business.

Contact

Suntem la dispoziția ta oricând. Dacă dorești să vii însoțit de animale de companie, te rugăm să ne contactezi.

Recepție

Lt. Col. Gheorghe Iacob 2, Buzău

Corporate

Grupuri, Corporate, Evenimente

Social Media

LIKE la pagina noastră de Facebook și te ținem la curent cu toate noutățile.