fbpx

Restaurant UVA Buzau

Hotel Avenue Buzau

Cel mai convenabil hotel din categoria de 4 stele la raportul pret, calitate, servicii.

Va asteptam la Buzau!

Hotel Avenue beneficiaza de restaurant traditional de hotel cu experienta in organizarea de evenimente si petreceri private.

UVA face parte din restaurante Buzau cu livrare la domiciliu. Locatia detine si un salon de evenimente, Lavo Ballroom cu o capacitate de pana la 300 de persoane.

Printre cele mai cunoscute restaurante din judetul Buzau, la UVA gasesti un restaurant cu mancare buna, chiar la iesire din Buzau.

UVA Restaurant din Buzau este locatia perfecta mai ales pe timpul verii datorita terasei unice in oras de tip rooftop cu panorama deosebita asupra orasului. Crama UVA este un spatiu intim folosit doar pentru evenimente restranse premium.

Restaurant UVA Buzau

Best Restaurant in Buzau

Feedback-ul dumneavoastra este important pentru noi asa ca va incurajam sa ne comunicati fata in fata problemele intampinate pentru a le remedia in cel mai scurt timp. Ne puteti lasa feedback si pe platformele de profil.

Cadru elegant, sala ideala pentru organizarea de evenimente corporate si intalniri. 
Bucataria UVA Restaurant Buzau a intrat in topul restaurantelor preferate din destinatia turistica Buzau. 

Galerie foto cu imagini meniu mai jos. 

La cerere putem asigura variante de meniu: mix grill, vegetarian, fara gluten, de post, fara lactoza, raw vegan, diete speciale, meniu pentru copii, etc.

Restaurant Intorsura Buzaului

Aveti in plan un eveniment corporate? O intalnire de negocieri? Un team-building? Vreti sa sarbatoriti aniversarile sau succesul firmei dumneavoastra cu intreaga echipa? O atmosfera buna, prietenoasa poate fi deosebit de motivanta. Va rugam sa ne contactati folosind formularul.

Informatii Utile

Cazare in Buzau, pozitie centrala, de tip upscale business.

Contact

Suntem la dispozitia ta oricand. Daca doresti sa vii insotit de animale de companie, te rugam sa ne contactezi.

Receptie

Lt. Col. Gheorghe Iacob 2, Buzau

Corporate

Grupuri, Corporate, Evenimente

Social Media

LIKE la pagina noastra de Facebook si te tinem la curent cu toate noutatile.