fbpx

Timpul departe de casă este prețios. Nu te mulțumi cu puțin.

Trimite un mesaj

Răspundem în maxim 24 de ore. Te rugăm să fii cât mai clar în mesaj pentru a putea redirecționa mesajul tău către departamentul potrivit. Astfel vom soluționa cât mai rapid posibil cererea ta.

Îți mulțumim pentru mesaj. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Contact

Locații de oraș

Nu ezita să ne contactezi, suntem la dispoziția ta 24/7.  Ne poți contacta folosind numărul de telefon sau emailul locației dorite. Acestea sunt diferite și pentru a putea fi mai prompți, ar fi ideal să contactezi direct departamentul dorit. Răspundem în cel mai scurt timp posibil. 

București
Avenue Parliament
Contabilitate

Te rugăm să adaugi în CC și un email al locației la orice email către departamentul contabil. Mulțumim anticipat.

Cariera

Așteptam CV-urile voastre în limba română/engleză. Acestea trebuie să conțină experiența relevantă pentru posturile de interes.

Litoralul Românesc

Mai multe locații ...

Unde să îți petreci sejurul când te afli pe litoral.

Avenue Hotels reprezintă mai multe locații în București, Buzău, Constanța, Saturn, Olimp, Venus și Eforie Nord. Deținem spații de cazare, restaurante, săli de evenimente și săli de conferințe în Constanța, Buzău și București. În Eforie Nord, la Avenue Palm oferim doar spații de cazare în vilă pe plajă. În Venus, veți găsi spații în vile cu grădina în apropierea plajei, iar în Olimp apartamente cu 2 camere lângă plajă.

Locațiile noastre se potrivesc persoanelor care sunt în căutarea de hoteluri personalizate pe nevoile moderne ale turistului. Toate locațiile noastre beneficiază de locuri de parcare, WiFi, AC și cosmetice premium.

Lumanari Parfumate

Identitatea noastra olfactiva este acum disponibila pe site-ul TekuShop si se numeste Avenue Scent. Ospitalitate imbuteliata cu eticheta personalizata. 

Vezi mai multe direct pe site-ul lor.

Lumanare Parfumata