Cazare la Avenue

Tinem Legatura!

Timpul departe de casa este pretios. Nu te multumi cu putin.

Contact

Nu ezita sa ne contactezi, suntem la dispozitia ta 24/7. 

Ne poti contacta folosind numarul de telefon sau emailul locatiei dorite. Acestea sunt diferite si pentru a putea fi mai prompti, ar fi ideal sa contactezi direct departamentul dorit. Raspundem in cel mai scurt timp posibil. 

Litoralul Romanesc

Contabilitate

Te rugam sa adaugi in CC si un email al locatiei la orice email catre departamentul contabil. Multumim anticipat.

Cariera – Joburi

Asteptam CV-urile voastre in limba romana/engleza. Acestea trebuie sa contina experienta relevanta pentru posturile de interes.

Trimite un mesaj

Raspundem in maxim 24 de ore. Te rugam sa fii cat mai clar in mesaj pentru a putea redirectiona mesajul tau catre departamentul potrivit. Astfel vom solutiona cat mai rapid posibil cererea ta.

Iti multumim pentru mesaj. Te vom contacta in cel mai scurt timp.

Avenue Hotels reprezinta mai multe locatii in Bucuresti, Buzau Olimp, Venus si Eforie Nord. Detinem spatii de cazare, restaurante, sali de evenimente si sali de conferinte in Buzau si Bucuresti. In Eforie Nord, la Avenue Palm oferim doar spatii de cazare in vila pe plaja. In Venus, veti gasi spatii in vile cu gradina in apropierea plajei, iar in Olimp apartamente cu 2 camere langa plaja.

Locatiile noastre se potrivesc persoanelor care sunt in cautarea de hoteluri personalizate pe nevoile moderne ale turistului. Toate locatiile noastre beneficiaza de locuri de parcare, WiFi, AC si cosmetice premium.

Lumanari Parfumate

Identitatea noastra olfactiva este acum disponibila pe site-ul TekuShop si se numeste Avenue Scent. Ospitalitate imbuteliata cu eticheta personalizata. 

Vezi mai multe direct pe site-ul lor.

Lumanare Parfumata
Castiga Nopti Gratuite de cazare

Inscrie-te la newsletter si primeste cele mai tari oferte