fbpx

Restaurant Hora Bucuresti

ACEASTA LOCATIE NU MAI FACE PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Restaurant Mediteranean Hora Bucuresti langa Baneasa

Hotel Expocenter beneficiaza de restaurant traditional de hotel cu experienta in organizarea de evenimente si petreceri private. Hora face parte din restaurante Bucuresti cu livrare la domiciliu. Locatia detine si doua saloane de evenimente, Cosmopolitan Ballroom si Salon Coral cu o capacitate de pana la 150 de persoane. Printre cele mai cunoscute restaurante din Bucuresti, la Hora gasesti un restaurant cu mancare buna cu ingredientele proaspete, modern si elegant, chiar langa Piata Presei. Hora Restaurant din Bucuresti este locatia perfecta mai ales pe timpul verii datorita terasei superbe care este precum o gradina de vara. Restaurantul este deschis pe tot parcursul anului pana la 22:30.

Cina Romantica la Restaurant Deosebit langa Piata Presei Libere

Echipa noastra este pregatita sa amenajeze scena perfecta pentru o cina romantica intr-un restaurant rustic, dar modern. Va rugam sa ne contactati pentru evenimente precum cereri in casatorii, cine romantice in doi, romanian cuisine, degustare de meniu, elemente de decor specifice aniversarii copii, etc.
Ne incadram la:
- Restaurant Terasa
- Restaurant Sector 1 Bucuresti
- Restaurant Bucurestii Noi, Baneasa
- Restaurant cu loc de joaca
- Restaurant cu narghilea

Restaurant mediteranean Hora
Restaurant mediteranean Hora
Salon de evenimente Bucuresti
Salon de evenimente Bucuresti
Salon Coral
Salon Coral
Camera Dubla Hotel Expocenter
Camera Dubla Hotel Expocenter

Cauti un restaurant in Bucuresti?

Meniu nostru promite sa va plimbe in toate colturile lumii, incepand cu orientul mijlociu, trecand mai apoi la traditionalul romanesc, vom saluta Italia cu bucatele alese “Ciao Napoli!” – pizza si pasta, vizitand dupa zona mediteraneana cu fructe de mare si peste, iar la finalul calatoriei ne vom opri in America pentru faimoasa placinta de mere sau un cheesecake in stilul New York. Toate acestea la doar cateva minute de Piata Unirii sau Piata Presei Libere. 

Localizat in apropiere de Bucurestii Noi, Baneasa si Piata Presei Libere, restaurantul cu specific mediteranean nu este departe nici de Piata Unirii sau Gara de Nord. Atmosfera este una de “Ciao, Napoli”, Chef Mihnea Mistreanu avand o vasta experienta in bucatarie italiana datorita faptului ca a locuit in Italia timp de 10 ani. Cunoaste toate secretele bucatariei internationale, ii plac bucatele ales si prefera ingredientele proaspete. Preparatele culinare gatite de el si atmosfera de gradina de vara pe muzica italiana – paine facuta in casa si vin senzational – redau intocmai tabloul frumos al unei trattorii italiene.
In meniul nostru veti regasi pizza, pasta, burger, fructe de mare, peste, preparate de bucatarie romaneasca, steak-uri, dar si preparate din orientul mijlociu. Meniul nu este atat de indepartat de traditionalul romanesc intrucat nimeni nu prepara mai bine ca dansul pieptul de porc cu muraturi de casa.

Ciao, Napoli

Meniu HORA

Best Restaurant in Bucharest

Ne gasiti si pe TripAdvisor Restaurante Bucuresti

Feedback-ul dumneavoastra este important pentru noi asa ca va incurajam sa ne comunicati fata in fata problemele intampinate pentru a le remedia in cel mai scurt timp. Ne puteti lasa feedback si pe platformele de profil.

Ciao Napoli

Restaurant Modern Bucuresti

Cadru elegant, sala ideala pentru organizarea de evenimente corporate, banchet si intalniri datorita serviciilor de calitate, intr-un cadru intim. 
Bucataria HORA Restaurant a intrat in topul restaurantelor preferate din destinatia turistica Bucuresti. Va punem la dispozitie preparate culinare proaspete si gustoase in zona Piata Presei Libere.  

Galerie foto cu imagini cu bucatele alese din meniu – bucatarie italiana si bucatarie internationala:

La cerere putem asigura variante de meniu: mix grill, vegetarian, fara gluten, de post, fara lactoza, raw vegan, diete speciale, meniu pentru copii, etc.

Restaurant Bucuresti

Un restaurant romantic, ieftin si bun, in zona de nord, locul ideal pentru organizare de nunti, botezuri, petreceri, taiere de mot. Meniu de restaurant cu specific mediteranean cu preparatele clasice cu fructe de mare. Garantam o seara pe cinste alaturi de prietenii tai. Va rugam sa ne contactati folosind formularul.

Bd. Poligrafiei 69, Bucuresti