fbpx

Bun Venit la Mare!

Informații Hotel Sirena

Vă mulțumim că ați ales locația noastră pentru sejurul dvs. Am pregătit acest mic ghid special pentru ca dumneavoastră să aveți un sejur cât mai plăcut.

În plus, avem pentru dumneavoastră și câteva extra oferte pentru sezonul 2024.

Cuprins

Turiști Găzduiți
+ 0
Cine Servite Zilnic
+ 0
Total Copii Zilnic
+ 0

Câteva date despre noi

Hotel Sirena Saturn este sub acest management din 2023. Avenue Hotels se bucură de o lungă istorie în ospitalitea românească, mult anterioară prezentei conduceri. În acești mulți ani, ne-au călcat pragul câteva milioane bune de români. Servim zilnic peste 10 000 de mese și suntem casă și masă pentru mii de copii pe zi.
Avem o responsabilitate imensă și ne străduim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Pregătim anual sezonul estival cu câteva luni înainte și condițiile nu sunt cele mai prietenoase, iar efortul este unul uriaș. Pentru a aduce o unitate atât de mare la stadiul de ”la fel ca anul trecut” este necesar să începem renovarea din februarie întrucât aceste clădiri se degradează peste iarnă din cauza mării sărate.
Nu de puține ori ni se spune că ”nu am făcut nicio schimbare”. Aceste clădiri nu ar fi locuibile dacă nu ar fi renovate anual.

De ce vă spunem aceste lucruri?
Pentru că, deși muncim cu mare drag, sunt șanse ca uneori să mai și greșim sau să omitem anumite detalii. Numai cine nu muncește, nu greșește. Așadar, vă rugăm anticipat să fiți înțelegători și să țineți cont că suntem și noi oameni.

Ce ne dorim noi ca echipă de la această unitate?
Căutăm să menținem vii emoțiile de altădată pentru acei turiști care își aduc aminte cu nostalgie de vremurile în care poate au contribuit la creșterea acestei zone, poate au venit de copii în vacanțe alături de părinți sau ne-au călcat pragul de-a lungul timpului. Ne dorim să oferim vacanțe cu un raport corect calitate - preț, distracție și momente de familie.

Ne dorim turiști care ne împărtășesc valorile și înțeleg că este mai ușor (și chiar mai ieftin) să schimbi totul cu ceva nou decât să întreții.
Acestea fiind spuse, mai jos veți regăsi un mic ghid despre ceea ce ne-am gândit noi că v-ar folosi. Sejur plăcut și sănătate să ne revedem cu bine an de an!

Ce înseamnă all inclusive?

Fără brățară

Fără Mese

Aveți acces la toate facilitățile noastre incluse in costul cazării.

Brățara Galbenă

Mic Dejun

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun (bufet + băuturile de all inclusive – fără alcool – în intervalul 7:30 – 10:30).

Brățara Albastră

Demipensiune Prânz Cu Băuturi

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun și prânz (bufet + băuturile de all inclusive în intervalul 7:30 – 10:30, respectiv 12:30 – 14:30).

Brățara Mov

Demipensiune Cină Cu Băuturi

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun și cină (bufet + băuturile de all inclusive în intervalul 7:30 – 10:30, respectiv 18:30 – 20:30).

*upgrade-ul de la brățara mov la cea verde costă 50lei/adult pe zi sau 25lei/copil și se achită pentru întreg sejurul și toate persoanele din cameră.

Brățara Verde

Demipensiune Cină Extinsă

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun și cină (bufet + băuturile de all inclusive în intervalul 18:30 – 22:00) și acces la programul artistic după încheierea cinei.

*upgrade-ul de la brățara mov la cea verde costă 50lei/adult pe zi sau 25lei/copil și se achită pentru întreg sejurul și toate persoanele din cameră.

Brățara Portocalie

All Inclusive

Aceasta este brățara de All Inclusive. Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun, prânz și cină (bufet + băuturile de all inclusive în intervalul 7:30 – 22:00).

*unele oferte de all inclusive pot avea băuturi doar pe durata meselor (spre ex. ”all inclusive pentru toți” în luna iunie/septembrie).

Brățara Gri

Demipensiune Prânz Fără Băuturi

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun și prânz fără băuturi (bufet în intervalul 7:30 – 10:30, respectiv 18:30 – 20:30).

*upgrade-ul de la brățara gri la cea albastră care include și băuturi costă 50lei/adult pe zi sau 25lei/copil și se achită pentru întreg sejurul și toate persoanele din cameră.

Brățara Roșie

Demipensiune Cină Fără Băuturi

Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun și cină fără băuturi (bufet în intervalul 18:30 – 20:30).

*upgrade-ul de la brățara roșie la cea mov care include și băuturi costă 50lei/adult pe zi sau 25lei/copil și se achită pentru întreg sejurul și toate persoanele din cameră. Upgrade-ul la cea verde costă 100 lei/adult, respectiv 50 lei/copil.

Brățara Roz

Pensiune Completă Fără Băuturi

Aceasta este brățara de Pensiune Completa. Pe lângă cazare și facilitățile generale ale locației, beneficiați de mic dejun, prânz și cină fără băuturi (bufet).

*upgrade-ul de la brățara roz la cea portocalie care include și băuturi pana la 22:00 costă 150lei/adult pe zi sau 75lei/copil și se achită pentru întreg sejurul și toate persoanele din cameră.

Ce oferă Hotel Sirena Saturn?

Facilități Hotel

Facilități Cazare

Incluse

Open Bar-ul include

Care sunt orele de masă?

Hotelul Sirena Saturn oferă servicii de tip all inclusive, cu mic-dejun, prânz și cină servite sub formă de bufet suedez.

Mic-dejun (07:30-10:00): Include bufet + apă, suc, cafea, lapte, ceai.
Prânz (12:30-14:30): Include băuturi alcoolice și răcoritoare pe durata mesei.
Cină (18:30-20:30): Servită sub formă de bufet suedez, include băuturi și program artistic.

Pe terasa restaurantului se va organiza spectacol la cină. În plus, la suplimentul all inclusive, băuturile sunt incluse pe durata zilei până la 22:00. Ținuta și brățara sunt obligatorii. 

Ce ar trebui să știu?

De Știut

Vă rugăm respectuos să veniți după ora de începere a meselor pentru a le permite colegilor să pregăteasca cum se cuvine bufetul și terasa. 
Serviți tot ceea ce vreți și în ce cantitate doriți, dar apreciem dacă sunteți cumpătați în ceea ce lăsați în farfurii. 

Nu este permis accesul cu alimente sau băuturi din afara hotelului, iar masa se poate servi doar în zona restaurantului. Nu insistați să urcați cu alimente în camere sau să plecați cu acestea pe plajă. Alimentele sunt perisabile și vă puneți sănătatea în pericol. 

Program Bar All Inclusive

07:30 – 22:00
La bar veți regăsi și un meniu de băuturi a la carte, contracost. Acest meniu este pentru cei ce doresc alte băuturi decât cele servite în regimul all inclusive.

Nu servim alcool minorilor sau celor fără brățara aferentă.

Check In

Cazarea se face începând cu ora 17:00. În funcție de disponibilitate, cazarea se face și mai devreme, iar brățările se pot ridica la 18:30 de la recepție. 

Pentru Early Check In percepem o taxa de 100 lei și acest lucru este posibil doar dacă exista disponibilitate. 

Check Out

Vă rugăm să eliberați spațiul de cazare înainte de ora 12:00. Dacă aveți inclus prânzul, asigurați-vă că ați eliberat camera înainte de ora prânzului. 

Pentru Late Check Out, adresați-vă recepției. În cazul în care depășiți ora de check-out fără acordul recepției, va trebui să achitați contravaloarea unei nopți de cazare.

Unde fumăm?

Fumatul este permis doar în zonele exterioare. Ne rezervăm dreptul de a vă încheia sejurul pe loc, fără compensări sau restituiri în eventualitatea în care fumați în spațiile interioare sau în camera de hotel. 
Amenda este de 500 lei per incident și solicităm eliberarea imediata a spațiului de cazare.

Servicii Curățenie

Curățenia se face în intervalul orar 10:00 – 15:00 și presupune o igienizare ușoară și ridicarea gunoiului. Lenjeria se schimbă la 3 zile și prosoapele la 2 zile.
Dacă doriți prosoape de plajă, vă rugăm solicitați recepției. Nu ezitați să ne contactați dacă staff-ul nu și-a îndeplinit îndatoririle sau mai aveți și alte solicitări.  

Special pentru dumneavoastră

Hotel Sirena Saturn

Doriți să rămâneți încă o noapte? Luați legătura cu echipa de rezervări pentru un tarif special. În funcție de gradul de ocupare, puteți beneficia de un discount sau chiar cazare gratis (achitați doar mesele).

Recenzii direct de la oaspeți

Aceasta poate fi recenzia ta. Și face o mare diferență pentru noi - ne motivează să facem mai mult și mai bine. Evident că ne dorim cele mai frumoase recenzii, dar preferăm onestitatea. Nu putem fi perfecți, dar avem marea rugăminte să nu fiți indiferenți. De multe ori, cei mulțumiți de munca noastră nu ne lasă recenzii și cele puține negative le ascund foarte bine pe cele care evidențiază și ceea ce facem bine!
Echipa Majestic Olimp
Recenzie Google

Contactează Recepția

Folosiți formularul pentru solicitări obișnuite sau sună-ne pentru urgențe.